Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Feesten in goede handen

Van plezante babyborrels tot belangrijke verjaardagen en prachtige huwelijksfeesten. Van piekfijne beurzen tot probleemloze presentaties en verzorgde vergaderingen. Aulnenhof is hét adres voor feesten in een knap historisch kader én een rustige omgeving. Wij luisteren naar jouw wensen en bezorgen je de meest memorabele momenten. Geen zorgen, maar genieten! Elke dag opnieuw.

Ontdek onze zalen

Onvergetelijke momenten in Aulnenhof

Belangrijke gebeurtenissen verdienen gedenkwaardige feesten. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jij je ten volle kan amuseren. In onze betoverende setting laten we al jouw wensen uitkomen zodat jij enkel bezig hoeft te zijn met de mensen rondom jou. Ignace, Petra en hun onuitputtelijk enthousiasme zorgen voor het perfecte feest in een idyllische omgeving.

Neem contact met ons op

Feest in de perfecte ruimte

Bij Aulnenhof kan je kiezen tussen maar liefst 6 zalen. Allen met een uiteenlopend karakter en een verschillende grootte waardoor we voor elke speciale gelegenheid de gepaste plaats kunnen voorzien en aan jouw wensen kunnen voldoen. Authentiek feesten in de schuur of klassevol dineren in de Rotary-zaal? Het is allemaal mogelijk.

Noemenswaardige evenementen dankzij Aulnenhof

Zet je onderneming in de kijker dankzij de piekfijne organisatie en service die jouw gasten, medewerkers en partners verdienen. Wij verzorgen elk bedrijfsevenement zodat jij je volledig kan focussen op het versterken van je netwerk en op het uitbouwen van duurzame relaties.

Indruk maken met een
perfect evenement?
feesten