Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Zo organiseer je een puik bedrijfsfeest

Als werkgever doe je graag eens iets extra’s voor je personeel zoals een bedrijfsfeest organiseren. Wat de gelegenheid voor je bedrijfsfeest ook is, start tijdig met de organisatie ervan. Aulnenhof is specialist in grote en kleine feesten en geeft dus graag enkele tips voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Bepaal het doel van het bedrijfsfeest

Bedenk eerst waarom je een bedrijfsfeest organiseert. Misschien wil je je personeel bedanken voor hun inzet of wil je de sleur doorbreken.

Als werkgever doe je graag eens iets extra’s voor je personeel zoals een bedrijfsfeest organiseren.

Hoe goed de werksfeer ook is, een bedrijfsfeest blaast sowieso nieuw leven in de onderlinge relaties. Misschien heb je iets te vieren – zoals een jubileum of een geslaagd jaar. Allemaal goede redenen om een bedrijfsfeest te organiseren. Toch is de voorbereiding telkens anders. Hou je doel dus goed voor ogen. Want dat draagt bij aan het succes van je bedrijfsfeest. En zo maak je meer indruk op je personeel.

 

Leg het budget van het bedrijfsfeest vast

Het budget is een van de belangrijkste aspecten bij de organisatie van een bedrijfsfeest. Want dat bepaalt grotendeels wat er allemaal mogelijk is. Daarom is het belangrijk dat je daar vanaf het begin een goed beeld van hebt. Hou ook rekening met onvoorziene uitgaven. Ook al bereid je alles tot in de puntjes voor, er zijn altijd wel dingen die een beetje anders lopen dan je had gedacht. Let er ook op dat je echt binnen je vooropgestelde budget blijft.

Bepaal vooraf wanneer je je bedrijfsfeest wilt organiseren.

Stem je bedrijfsfeest af op je personeel

Een origineel bedrijfsfeest organiseren is altijd lastig, want iedereen is uniek en vindt andere dingen leuk. Bestaat je personeel vooral uit avontuurlijke twintigers? Dan is een hele avond aan een tafeltje zitten babbelen best saai. En met een bende introverte vijftigers neem je beter geen gekke TikTok-filmpjes op. Stel jezelf bij elk idee de vraag: “Zou mijn personeel zo’n bedrijfsfeest leuk vinden?” Of vraag het hen zelf. Is er tweedracht? Deel de zaal dan in tweeën. Zo kunnen ze in het ene deel gezellig bijpraten en in het andere deel een dansje plaatsen, een spel spelen, … Zo is er voor elk wat wils.

 

Prik een datum voor je bedrijfsfeest

Bepaal vooraf wanneer je je bedrijfsfeest wilt organiseren. Dat is belangrijk omdat je een zaal moet vastleggen.

Doe je dat niet tijdig? Dan zal je je bedrijfsfeest misschien zelfs moeten uitstellen. Kies een moment dat past bij het bedrijfsfeest dat je in gedachten hebt. Een tuinfeest met BBQ is ideaal in de lente, want in de zomer zijn veel personeelsleden op reis en in de herfst of winter is het te nat en te koud. Beslis ook of het bedrijfsfeest overdag of ‘s avonds plaatsvindt. En of het verplicht is. Breng je personeel enkele maanden op voorhand op de hoogte van de datum van het bedrijfsfeest.

 

Kies een unieke locatie voor je bedrijfsfeest

Je wilt natuurlijk dat je bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring wordt. Daarom is de locatie van je bedrijfsfeest erg belangrijk. Bij Aulnenhof heb je keuze uit maar liefst zes zalen. Die hebben allemaal een uiteenlopend karakter en een verschillende grootte. Voor elk soort bedrijfsfeest hebben we wel een gepaste zaal die aan jouw wensen voldoet. Bovendien bespaar je jezelf een hoop werk. Want de medewerkers van Aulnenhof ontzorgen jou en je gasten volledig. Genieten dus maar!

 

Op zoek naar een prachtige locatie voor jouw bedrijfsfeest? Neem contact op met Aulnenhof voor een bedrijfsfeest zonder organisatiestress.

Vorige