Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Verblijf in de authentieke charme van Aulnenhof

We verwelkomen je graag in onze historische hoeve te midden van een prachtige en romantische omgeving. Wil je gaan shoppen in Hasselt of op ontdekking in Luik? Of hou je meer van sportieve uitjes? Dankzij onze centrale ligging en de talloze fietsroutes dichtbij, is Aulnenhof perfect gelegen voor elke uitstap. Onze hoeve ligt bovendien in het bloedmooie Hageland waar je in de lente kan genieten van de fantastische bloesems en in de winter van de warme gezelligheid. Bij ons ben je dus op de juiste plaats om al je wensen te laten vervullen. Dankzij de gastvrijheid van Ignace & Petra kom je hier volledig tot rust. Beleef je eigen, kleine gelukske in Aulnenhof.

Boek je verblijf

Hemels overnachten in onze stijlvolle kamers

Voel je thuis in één van onze 12 comfortabele en stijlvolle kamers. Je hebt de keuze tussen drie soorten kamers waar je telkens wordt ondergedompeld in een hartelijke en charmante sfeer. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw verblijf er ééntje is om nooit te vergeten. Ben jij een vroege vogel en wil je op tijd ontbijten? Geen probleem. We zorgen dat er een overheerlijk ontbijt klaarstaat op het tijdstip dat jij wenst.

In welke kamer ga jij wegdromen?
VERBLIJF

Hoogtepunten tijdens jouw verblijf!

  • Prachtige omgeving
  • Persoonlijke check-in
  • Overheerlijk ontbijten
  • Onze gastvrijheid
  • Gastronomisch genieten
  • Alle comfort

Geniet nog meer met onze arrangementen

Laat je volledig in de watten leggen en maak de dagelijkse dingen net dat tikkeltje specialer dankzij onze arrangementen. Wil je graag meerdere nachten genieten van onze zalige omgeving? Of kies je eerder voor een heerlijke mix van gastronomisch genieten en lekker wegdromen? Het kan. We gaan bovendien nog een stapje verder en ontzorgen je volledig als je een speciale gelegenheid wilt vieren. Gewoon genieten van het leven en van elkaar, daar draait het om.

Ontdek onze
arrangementen