Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Meet team Aulnenhof

Feest vieren bij Aulnenhof, lekker genieten van een zondagslunch of brunch, even heerlijk wegdromen in het hotel. Vertoeven in deze wondermooie omgeving is altijd een bijzondere ervaring. Het draait hier om jou en je gezelschap. Maar soms is het fijn om te weten wie voor die verwennerij zorgt.

 

Laat je inspireren Aulnenhof?

Aulnenhof straalt warmte en passie uit

Dat elk feest in uitstekende handen is bij Aulnenhof, is bewezen en gesmaakt door ontelbare klanten. Een gewoon feest bestaat hier niet, buitengewoon wel. Het werk van een gepassioneerd team dat ervan geniet om gasten te ontzorgen. Warm en hartelijk. Een team met levenskunst in z’n DNA. 

Daarom: meet the team, zoals Ignace, Petra, de chef-kok en andere medewerkers. Wie zijn ze en wat drijft ze? En af en toe mag eigen stoef gerust. Of een inkijk in ieder geval. De mensen achter het verhaal dus, ten dienste van een topbeleving.

Ontmoet Ignace, Petra & team Aulnenhof

Even terug naar de start en rijke geschiedenis. Aulnenhof maakt deel uit van een prachtige abdijhoeve uit 1739 die nog tot eind 20ste eeuw het centrum was van een bloeiende landbouwexploitatie. In 1994 kwam de Limburgse hoeve met een halve hectare weiland in handen van de familie van Ignace en Petra. Ze splitsten de vakantiehoeve op in een hostel met 12 luxueuze moderne kamers en seminarieruimtes en feestzalen.

 

“We heten je van harte welkom in onze prachtige hoeve. Hier vind je authentieke charme in een familiale sfeer. Kleine en grote gelukskes, daarvan hebben wij onze levensmissie gemaakt. We worden zelf ook blij van lekker eten en zorgeloos genieten in een sfeervol kader. Dat gevoel delen we graag met jou. Aulnenhof, dat is als thuiskomen. We begeleiden met plezier je feest en verblijf.” Ignace & Petra

 

“Feestgangers, communicanten, bruidsparen, jarigen, jubilarissen … heerlijk vind ik het om hen te verwennen met wisselende seizoensgerechten en producten uit de streek. Kwaliteit en variatie staan centraal. Een feest in Aulnenhof is altijd uniek, ook wat ik op tafel tover. Ik streef ook naar regelmatige vernieuwing met wisselende menu’s. Kom zeker eens proeven.”

 

“Het is ook voor ons genieten als we zien dat gasten hun batterijen komen opladen bij Aulnenhof. Elk seizoen is het hotel een aanrader. Onze hoeve ligt in het schitterende Hageland waar je in de lente kan genieten van de fantastische bloesems en in de winter van de warme gezelligheid. Wil je gaan shoppen in Hasselt of op ontdekking in Luik? Of hou je meer van sportieve uitjes? Dankzij onze centrale ligging en de talloze fietsroutes dichtbij, is Aulnenhof perfect gelegen voor elke uitstap. Onze hoeve ligt in het schitterende Hageland waar je in de lente kan genieten van de fantastische bloesems en in de winter van de warme gezelligheid.”

Werken in een leuk team bij Aulnenhof

Ziezo, een feest bij of bezoek aan Aulnenhof is altijd een goed idee. Een dynamisch team staat voor je klaar. Zelf deel uitmaken van zo’n bijzonder verhaal? Wij zoeken regelmatig zelfstandige medewerkers en bedienend personeel. Flexwerker, student? Kom gerust eens praten.

 

Bezoek Aulnenhof

Vorige