Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Tijd voor familiefeest

Nog eens echt goed feesten met de familie. Alles erop en eraan. Lekker eten, een sfeervolle setting en de ruimte om een ‘danske te placeren’ voor wie echt wil. Het perfecte familiefeest begint bij Aulnenhof. Authentieke charme in een familiale sfeer, verwennerij voor groot en klein.

 

Plan je familiefeest bij Aulnenhof

Grote en kleine familiefeesten

Een belangrijke gebeurtenis verdient een memorabel feest. Gezellig samenzijn met de familie tijdens een familiefeest behoort tot die categorie. Nu het uitstellen van familiefeesten niet meer aan de orde is, raden we je aan om het volgende familietreffen te organiseren. Aulnenhof helpt je daarbij. Locatie, menu en eventuele activiteiten zijn hier gericht op bijzondere momenten met familie. Er is zeker een zaal op maat van de groep, en ook qua menu kan je alles vragen aan Ignace, Petra en team.

Familiefeest in de perfecte ruimte

Bij Aulnenhof kies je uit 6 unieke feestzalen voor een onvergetelijk familiefeest.

 

  • Heerenhuys - 27 zitplaatsen, ideaal voor kleine familiefeesten. Authentiek, huiselijke sfeer, van alle moderne gemakken voorzien.

 

 
  • Oranjerie – 30 zitplaatsen, of als receptieruimte tussen feestzalen Lambertus, Rotary en Heerenhuys. Genieten van buiten terwijl je toch binnen vertoeft.

 


  • Rotary – 40 zitplaatsen of 90 staanplaatsen. Karaktervolle en romantische zaal voor familiefeesten.

 


  • Lambertus – 100 zitplaatsen, kan naar eigen voorkeur worden opgesteld. Een traditionele topper voor middelgrote familiefeesten, bijzondere sfeer.

 


  • Brabander – 250 zitplaatsen en tot 500 staanplaatsen. Ja, je familiefeest mag dus gerust wat groter zijn. Ademruimte!

 


  • Schuur – tot 600 personen. Een unieke locatie die je familiefeest naar een hoger niveau tilt. Het gevoel van terugreizen in de tijd met zijn prachtige houtwerk en typische Vlaamse atmosfeer.

 


  • Bonus: Binnenhof - want een mooie familiefeestzaal wordt nog aantrekkelijker als je ook buiten gasten kunt ontvangen. Aperitiefje nippen buiten in de zon? Je ’s avonds lekker verwarmen aan een vuurkorf? Check.

Een familiefeest met buffet of menu

Zaal gekozen? Laat je dan adviseren voor het gastronomische luik van je familiefeest. Niet onbelangrijk! Onze chef-kok is een heuse food magician. Met seizoensgebonden producten bereidt hij de heerlijkste menu’s of maakt hij het familiebuffet van je dromen. Aulnenhof geniet een excellente keukenreputatie. Voor wie graag wil blij blijven overnachten? Tja, de troeven van Aulnenhof zijn eigenlijk eindeloos voor familiefeesten.


Tip voor wie een nachtje wil blijven slapen na het familiefeest: er zijn 11 moderne, luxueuze kamers. En dan ’s morgens ontbijten met zicht op het Binnenhof – een GROOT GELUK als afsluiter van je familiefeest.

 

Hoe heb jij het graag voor jouw familiefeest?

 

Contacteer ons

Vorige