Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Events & seminaries in stijl

Er zijn zo van die momenten waarop je met je bedrijf het verschil wil en kan maken voor medewerkers, klanten en andere relaties. Tijd voor een feestje… een event, seminarie, teambuilding of bedrijfsfeest in stijl. Op een unieke locatie, waar verwennerij en de juiste sfeersetting gegarandeerd de sleutel zijn tot succes. Aulnenhof in Landen is zo’n plek. Hier krijg je the full package voor je event, seminarie of bedrijfsfeest inclusief 100% ontzorging.

 

Ook een event of seminarie op locatie organiseren?

 

 

[Met Acerta Consult maken wij gebruik van de locatie Aulnenhof voor meerdaagse trainingen voor onze eigen medewerkers. Het is de ideale locatie om in een gezellige setting met elkaar te verbinden, zowel formeel als informeel. Je voelt je er ook meteen thuis door het gastvrij personeel, de persoonlijke benadering, en het lekkere eten. Een beleving voor onze medewerkers die niet meer vergeten wordt. Dit herhalen we zeker]

Maak indruk met een perfect bedrijfsevent

Om je zakelijke klanten of medewerkers te verwennen, plan je graag een bedrijfsfeest of event. Dat is een goede zet, al vraagt het organiseren wel wat tijd. Die tijd kan je beter nuttig besteden aan je core business, toch? Daarom: laat de organisatie van je bedrijfsevent aan team Aulnenhof over en concentreer je volledig op het uitbouwen van duurzame relaties. Bij Aulnenhof hebben we alles in de vingers om een uitzonderlijke sfeerbeleving voor jou en je gasten te creëren.

Boost je event of seminarie

Feit is: wij doen er alles aan om je bedrijfsfeest, event of seminarie naar een hoger niveau tillen. Locatie, gastronomie, service? check! Het resultaat van jarenlange ervaring met events allerhande. Klein of groot, steeds op maat en met een uniek cachet voor zakelijke klanten. Ook workshops en teambuildings organiseerden we al op het domein.

De natuur altijd dichtbij. Dat is scoren bij medewerkers, partners en klanten. Alles is bespreekbaar. Van piekfijne beurzen tot innovatieve presentaties en verzorgde vergaderingen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor:

 

  • Een event, seminarie of beurs
  • Bedrijfsfeest met à la carte menu of buffet
  • Presentaties of vergaderingen
  • Demodagen of productlanceringen
  • Pensioenfeesten
  • Verjaardagsborrels
  • Teambuildings
  • Workshops

Kies de juiste zaal voor je event

Sowieso vertoef je bij Aulnenhof in een mooie, rustige omgeving. Goed bereikbaar en met voldoende parking voor de gasten van je event. Ook nog een plus: je kiest uit 6 zalen , vanaf 15 tot 250 personen. Elke eventzaal heeft een andere uitstraling en grootte. Komt erop neer dat we voor elk event of iedere speciale gelegenheid voor je bedrijf de gepaste plaats kunnen voorzien en aan je wensen voldoen. Authentiek feesten in de schuur of klassevol dineren in de Rotary-zaal? Teambuilding of aperitieven op het Binnenhof? Je vraagt het maar.

 

Een smakelijk event

Op zo’n exclusief bedrijfsfeestje, event of seminarie zijn de vergezellende hapjes en drankjes uiteraard ook van tel. Blijft hangen bij je gasten. Kies je voor Aulnenhof, dan kan je op 2 oren slapen. Topgastronomie zit in ons DNA. Denk aan streek- en seizoensgebonden hapjes en gerechten, vergezeld van fijne wijnen, streekbieren en hippe drankjes. Maar hé, het draait niet om ons. Laten we alvast even aan tafel gaan zitten om jouw voorkeuren te bespreken. Fingerfood, een uitgebreid diner of een bedrijfsfeestbuffet… ’t wordt altijd een sensatie van smaken. Speciaal voor jouw bedrijf en je relaties. Enjoy the event! Klaar voor jouw event of seminarie bij Aulnenhof? Contacteer ons

 

Contacteer ons

Vorige