Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Beleef een WAUW communiefeest

Hoogdag alert – de tijd van communiefeesten, vormsels en lentefeesten komt eraan. Daar hoort een passende party bij, ook voor jouw opgroeiende oogappel. Pretoogjes, goesting in cadeautjes, gezellig samenzijn met de familie, favoriete gerechtjes kiezen, het leven vieren… het allermooiste communiefeest loert om de hoek bij Aulnenhof. Want je spruit verdient dat!

 

Contacteer Aulnenhof

 

Contacteer Aulnenhof

Zin in een communiefeestje

Een gouden tip: luister eerst naar de wensen van je kind. Hoe ziet zijn of haar droomfeest eruit? En kom dan sparren met team Aulnenhof. Wij nemen de organisatie van je communiefeest, vormsel of lentefeest met veel plezier van je over. We weten hoe belangrijk zo’n moment voor jou en je kind(eren) is en ons team zet alles in het werk om er ook voor jullie een fantastische dag van de maken. Gezellig, informeel of juist super chique en trendy, je zegt het maar. Een zorgeloos droomcommuniefeest wacht op jullie.

Een klein of groot communiefeest

Met het vastleggen van de perfecte locatie voor jullie lentefeest, vormsel of communiefeest heb je één van de grootste troeven in handen. Je kan alvast de uitnodigingen maken en je feestoutfit uitzoeken. De praktische organisatie van je communiefeest loopt verder op wieltjes bij Aulnenhof.


Weet dat je kan kiezen uit 6 unieke feestzalen met elk hun uniek cachet. Kleine of grote groep, we hebben de perfecte communiefeestzaal voor jullie. De periode van de lentefeesten en vormsels leent zich ook uitstekend voor een aperitiefje buiten in de zon op het Binnenhof, een bonus voor je communiefeest. Sowieso vertoef je in een prachtige omgeving, waar je op en top verwend wordt en heerlijk kan genieten.

Lekker eten op je communiefeest

Wat er op het menu staat? Wat jullie graag lusten! Onze chef-kok haalt al zijn creativiteit uit de kast om de lekkerste gerechten op tafel te toveren, gastronomisch afgestemd op jullie wensen. Overheerlijke menu’s voor je communiefeest of een verfijnd buffet voor je lentefeest… dat wordt smullen voor jong en oud. Aulnenhof maakt het verschil met wisselende smaken die de seizoenen volgen.


En met authentieke streekproducten scoren wij ook op vlak van duurzaamheid. Al vele jaren is onze bistro een felbegeerde plek omwille van factor sfeer en topgastronomie. Dus voor je communiefeest gaan we voor niets minder dan pure verwennerij. 

Verrassend heerlijk communiefeest

Weet je: van de decoratie en randanimatie hoef je ook niet wakker te liggen. Wij zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt. Verrassend heerlijk. Tijdens ons eerste sparmoment overlopen we namelijk al jullie wensen en de dromen van jullie spruit. En op de dag van het communiefeest zelf is er voor jullie 1 rol weggelegd: die van genieten en herinneringen maken. Je zoon of dochter zal je eeuwig dankbaar zijn. Wat een geluk!

 

Ja, ik wil graag een WAUW communiefeest

Vorige