Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

6 unieke feestzalen voor een onvergetelijke dag

Een geweldig feest vraagt om een unieke en passende feestzaal. Vier jij binnenkort je trouwfeest, verjaardag, babyborrel, communie of bedrijfsfeest, dan zet je ongetwijfeld alles in het werk om er een fantastische dag van te maken. Met het vastleggen van de perfecte locatie heb je één van de grootste troeven in handen. Welke feestzaal van Aulnenhof brengt jou in partymood?

Feestzaal Heerenhuys

Is jouw huiskamer net iets te klein, maar wil je je feestje toch in huiselijke sferen vieren? Dan is feestzaal Heerenhuys the place to be! De ruimte beschikt over 27 zitplaatsen en is daarom ideaal voor kleine familiefeestjes. De authentieke feestzaal is bovendien voorzien van alle moderne gemakken om van jouw feest een succes te maken.

Een geweldig feest vraagt om een unieke en passende feestzaal.
n feestzaal Oranjerie geniet je van buiten terwijl je toch binnen vertoeft.

Feestzaal Oranjerie

In feestzaal Oranjerie geniet je van buiten terwijl je toch binnen vertoeft. Dankzij de vele ramen gaat er geen streepje zonlicht aan je voorbij. Warmte en gastvrijheid verzekerd! De feestzaal biedt zitplaats aan 30 personen, maar wordt voornamelijk gebruikt als receptieruimte door zijn optimale ligging tussen de feestzalen Lambertus, Rotary en Heerenhuys. Organiseer je een vergadering of opleiding in een andere zaal, dan is de Oranjerie ook de meest praktische én esthetische break-out ruimte om tijdens de pauzes even te ontsnappen.

Feestzaal Rotary

De sfeervolle feestzaal Rotary is, samen met feestzaal Heerenhuys, de plaats bij uitstek voor jouw gezellige familiefeest. In de authentieke ruimte kunnen 45 mensen zitten of 90 personen staan. De karaktervolle zaal heeft een romantische uitstraling waarin je je onmiddellijk thuis voelt. Bovendien zijn alle nodige hedendaagse materialen en technieken aanwezig voor een vlot verloop van jouw feest.

De sfeervolle feestzaal Rotary is, samen met feestzaal Heerenhuys, de plaats bij uitstek voor jouw gezellige familiefeest.
Voor middelgrote feestjes en seminaries kan je terecht in feestzaal Lambertus.

Feestzaal Lambertus

Voor middelgrote feestjes en seminaries kan je terecht in feestzaal Lambertus. De zaal is volledig in authentieke en traditionele stijl ingericht en brengt onmiddellijk een bijzondere sfeer naar boven. De zaal biedt zitplaats aan 100 personen en kan volledig naar eigen voorkeur worden opgesteld.

Feestzaal Brabander

Feestzaal Brabander is de meest omvangrijke ruimte van het Aulnenhof. Als je trouwfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest wat groter uitvalt, dan hoef je alvast niet te kiezen wie je wel en niet uitnodigt! De feestzaal beschikt over 250 zitplaatsen en kan tot 500 personen staand ontvangen tijdens een receptie. Plaats genoeg dus om iedereen te laten dansen op jouw onvergetelijke dag!

Feestzaal Brabander is de meest omvangrijke ruimte van het Aulnenhof.
Deze feestzaal ademt traditie en tovert jouw ceremonie om tot een onvergetelijke beleving.

Feestzaal Schuur

Zoek je een unieke locatie die jouw ceremonie naar een hoger niveau tilt? Onze Schuur is het antwoord! Deze feestzaal ademt traditie en tovert jouw ceremonie om tot een onvergetelijke beleving. Onze Schuur laat je terugreizen in de tijd met zijn prachtige houtwerk en typische Vlaamse atmosfeer. De ruimte biedt plaats aan 600 personen en is ideaal voor een receptie of huwelijksceremonie.

Bonus: welkom op ons Binnenhof

Een mooie feestzaal wordt nog aantrekkelijker wanneer je ook buiten gasten kunt ontvangen. Het Binnenhof is perfect te gebruiken in combinatie met één van de bovenstaande zalen. Van een aperitiefje nippen buiten in de zon? Check! Je ’s avonds lekker verwarmen aan een vuurkorf? Dubbelcheck!

Een mooie feestzaal wordt nog aantrekkelijker wanneer je ook buiten gasten kunt ontvangen.

Al onze feestzalen zijn uitgerust met uitstekende voorzieningen zoals verwarming, aansluitingen voor beamers, belichting, luidsprekers, microfoons, projectieschermen en tv. Fantaseer jij over een feestje in aangepaste stijl of thema? Wij halen onze creativiteit graag uit de kast! Bovendien kan je tijdens alle evenementen beroep doen op onze volledig uitgeruste keuken en kan je smullen van onze overheerlijke menu’s.

 

Droom jij al van een feest in één van onze zalen? Vraag vandaag nog informatie aan of reserveer meteen je datum!

Vorige