Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Brunchen & lunchen op zondag

Lekker brunchen op zondag met familie of vrienden, pure quality time en genieten voor groot en klein. Denk: een mooie, rustgevende omgeving en een gastronomisch brunchbuffet aangepast aan de seizoenen. Klinkt dat goed? Dan heb je hier het beste brunchadresje gevonden. Want brunchen – en ook lunchen – bij Aulnenhof op zondag is een heerlijke aanrader.

 

Proef alvast van de sfeer

Laat je verwennen met een brunch

Vergeet de paasbrunch of moederdagbrunch. Er is altijd een goede reden om te brunchen. Even ontspannen en de smaakpapillen verwennen. En daarvoor ben je van harte welkom op het domein van Aulnenhof in de landelijke omgeving Walshoutem in Landen. De karaktervolle hoeve is een bekende en prachtige feestlocatie voor o.a. stijlvolle trouwerijen, babyborrels recepties en bedrijfsevenementen. Koken gebeurt hier op het hoogste niveau. Ook jij kan daarvan genieten, want de bistro is voor iedereen toegankelijk.


Aulnenhof is centraal gelegen, vlak aan de vele fietsroutes die het Hageland rijk is. Tijdens een ontspannende fietstocht is de bistro de ideale plaats om even uit te rusten bij een hapje en drankje. Testen wat de keuken te bieden heeft kan ook op zondagmiddag tijdens een smakelijke brunch.

Brunchen: wat mag je verwachten?

Brunchen bij Aulnenhof, dat is een culinaire wandeling door de streek. Je bent van harte welkom om 12 uur, voor het aperitief met welkomsthapje. Dan vul je je bord met lekkers aan het rijke voorgerechtenbuffet: koude gerechten met vis, schaaldieren en verrukkelijke warme starters. Voor het hoofdgerecht schuif je door naar de Josper Grill. Daar kies je uit diverse ter plaatse bereide vleesgerechten met garnituren. Liever een vegetarisch alternatief? Wordt voor gezorgd.


Aan aangepaste wijnen, frisdranken en (streek)biersoorten geen gebrek tijdens de brunch. Het oogstrelende dessertbuffet is de kers op de taart.

 

Brunchen kan op deze data – reserveer snel

Nieuw: de zondagslunch naast de brunch

Een brunch is sowieso een topper, een zondagslunch is dat ook. Aulnenhof presenteert: aan tafel met Ignace, een gevarieerd menu dat zorgvuldig is samengesteld met streek- en seizoensgebonden producten.

Dit mag je verwachten van de zondagslunch:

 

  • Ontvangst vanaf 12 uur
  • Glaasje bubbels of alcoholvrij alternatief
  • Keuze uit een 3-gangenmenu (vis, vlees of vegetarisch)
  • Subtiel wijnarrangement of een keuze uit de kleine doch fijne wijnkaart
  • Of proef eens van het assortiment streekbieren tijdens je zondagslunch

 

Brunchen & lunchen op reservatie

Wat denk je? Eens gaan brunchen bij Aulnenhof? Het gastronomisch niveau, de gezelligheid en gastvrijheid moet je echt zelf beleven. Voor herhaling vatbaar trouwens!

 

Brunchen of lunchen op zondag bij Aulnenhof is mogelijk na reservatie. We voorzien ook vaste momenten voor speciale gelegenheidsbrunches. Hou onze website zeker in de gaten.

 

Ook genieten van een brunch of zondagslunch bij Aulnenhof?

 

Reserveer hier

Vorige