Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Op hotel in eigen land

Een hotel boek je niet zomaar. Je bent immers op zoek naar een specifiek plekje waar het leuk vertoeven is, ofwel door de rust en de natuur, ofwel door het bruisende stadsleven. Wat je plannen ook zijn: het hotel is een belangrijke schakel om van jouw vakantie de perfecte droomreis te maken. In deze blog lichten we toe waarom een hotel boeken in eigen land zeker de moeite waard is.

Een hotel op een boeiende locatie

 

Een leuke vakantiebestemming hoeft niet ver van huis te zijn. Ook binnen de grenzen van ons land zijn er leuke hotels in uiteenlopende regio’s waar altijd wel iets te beleven valt. Van luxehotels tot kamers voor een prijsje: in ons land vindt iedereen wel iets naar z’n zin.

Een hotel boek je niet zomaar.

Een binnenlandse reis biedt bovendien heel wat voordelen. Zo is een reis in eigen land goed voor je portemonnee én voor het milieu – vergeet kostelijke vliegreizen naar dure hotels – en je kan op voorhand goed plannen welke kledij en schoenen je best meeneemt. Als het tropisch warm is in Leuven, zal het in Antwerpen of in Hasselt ongetwijfeld niet heel anders zijn.

Iedereen die al eens in eigen land op hotel is geweest,

Leuke activiteiten rondom het hotel

Iedereen die al eens in eigen land op hotel is geweest, kan het bevestigen: ook in België zijn er nog heel wat onontdekte pareltjes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Tijd om op ontdekkingsreis te gaan, dus!

De eerste stap van jouw ontdekkingstocht? Een leuk hotel boeken in een regio die je nog niet goed kent. Elke provincie heeft zo zijn eigen troeven. Zo geniet je in Vlaams-Brabant niet alleen van de Groene Gordel rond het Brusselse en het Hageland, maar ook van alles was kunststad Leuven te bieden heeft. En dan hebben we het nog niet over de culinaire lekkernijen uit de regio gehad …

Hotel Aulnenhof als ideale uitvalsbasis

Ben je overtuigd van de voordelen van een reis in eigen land? Wil je Vlaams-Brabant graag van binnenuit komen ontdekken? Dan is hotel Aulnenhof de ideale uitvalsbasis voor jou. Dit hotel in het Hageland verbindt al het goede van de provincie, middenin het groen en dichtbij culturele en culinaire troeven.

 

Contacteer ons meteen om een kamer te boeken, en kom het zelf ontdekken! Of lees even verder over het hotel, zijn rijke geschiedenis en gunstige ligging.

Een hotel op een boeiende locatie.
Vorige