Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Gastronomisch genieten in onze bistro

Afhaalmenu Op een inspirerende en authentieke locatie bezorgen we je gegarandeerd een lekkere dag. Neem plaats, maak het je gemakkelijk en laat je verwennen door onze chef die je de lekkerste streekgerechten serveert. Je bent het hele jaar welkom om te genieten van een stevige hap en een lekker drankje. Op onze historische binnenkoer vind je bovendien een gezellig terras waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer.

Je kan eenvoudig reserveren door ons een belletje te geven op +32 11 83 22 87.

Bistro

Maak een culinaire wandeling door onze streek

Laat je verwennen door onze chef. Hij tovert de lekkerste gerechten op je bord met heerlijke producten uit eigen streek. Omdat onze producten tevens seizoensgebonden zijn, verrassen we je iedere week opnieuw met een nieuw menu. Benieuwd naar onze lekkernijen?

Ontdek de openingsuren
en menu's

Even uitblazen tijdens je fietstocht

Onze bistro ligt centraal gelegen, vlak aan de vele fietsroutes die het Hageland rijk is. Tijdens een ontspannende fietstocht is de bistro van Aulnenhof dus de ideale plaats om even uit te rusten bij een verfrissend drankje of een lekker tasje koffie. Heb je van al die inspanningen honger gekregen? Bij ons ben je aan het goede adres voor een lekker(e) hap(je).

Geniet samen van deze mooie omgeving

Heb je genoten van de ervaring in onze bistro en wil je deze fijne beleving delen met de mensen die je dierbaar zijn? Bij ons kan je ook terecht voor je persoonlijke feesten en voor je professionele evenementen. Aulnenhof staat voor je klaar zodat je volledig kan genieten van de leuke momenten. Feesten zonder zorgen