Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

4 tips voor het ideale personeelsfeest

Personeelsfeest in het verschiet? Met deze tips wordt jouw feest gegarandeerd een groot succes voor élk personeelslid.

1. Waarom een personeelsfeest een goed idee is

De meeste mensen zijn het er over eens: collega’s zien elkaar bijna elke dag van het jaar, dus is het belangrijk om onderling goede banden te creëren. Een personeelsfeest kan zeker helpen om hier een duwtje in de juiste richting te geven. Zo leren de collega’s elkaar op een andere manier kennen, en misschien is dat wel nét wat ze nodig hebben om een levenslange vriendschap te ontwikkelen.

Personeelsfeest in het verschiet?

2. De beste locatie voor een personeelsfeest

Aangezien jij het beste voorhebt met je personeel, ben je overtuigd: goede banden zijn belangrijk, dus dat personeelsfeest komt er. Nu alleen nog een goede locatie vinden.

 

 

3. Een goed moment kiezen voor een personeelsfeest

Locatie: check! Nu alleen de gasten nog. Sommige collega’s staan meteen te springen voor een feest, maar er zijn er gegarandeerd enkele die wat meer overtuiging nodig hebben. Wat hier kan helpen, is om het personeelsfeest meteen aan de werkdag te koppelen. Zo kunnen alle collega’s samen na het werk richting de feestlocatie vertrekken, dat zorgt meteen voor een goede start.

Een leuk personeelsfeest valt of staat met de juiste sfeer.

4. Zorg voor een losse sfeer op jouw personeelsfeest

Een leuk personeelsfeest valt of staat met de juiste sfeer. Gelukkig kan de locatie je hierbij helpen: door het feest extern te organiseren, haal je de werknemers letterlijk uit de werksfeer. Daarnaast is het belangrijk om het feest te organiseren op een moment dat de sfeer goed zit: vlak na een vertrek of een ontslag is dat dus niét. Nu heb je enkel nog de juiste muziek, aankleding van de zaal en hapjes en drankjes nodig: sfeer verzekerd!

Zelf een personeelsfeest organiseren?

Deze tips helpen je al aardig op weg, maar voor het echte werk kan je nog een extra duwtje in de rug gebruiken. Daar zijn wij voor! Bij Aulnenhof vindt je niet alleen een geschikte locatie, maar ook de aankleding van jouw personeelsfeest wordt van top tot teen verzorgd. Jij hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de muziek, het eten of de voorraad drankjes, en kan samen met je personeelsleden genieten van een fantastisch personeelsfeest! Gespreksonderwerp voor aan het koffieapparaat gegarandeerd.  

Vorige