Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Efficiënt vergaderen op locatie

Een uitgebreide vergadering is meestal niet iets waar het team naar uitkijkt. Het is echter wel een belangrijk moment waarop heel wat essentiële informatie wordt gedeeld. Zin om je teammeetings nieuw leven in te blazen? Vergaderen op locatie is het antwoord! Kies voor een unieke vergaderlocatie die perfect aansluit bij de noden van jouw bedrijf. Met de juiste aankleding en ondersteuning op een inspirerende vergaderlocatie merk je meteen dat je team meer betrokken is, wat direct leidt tot betere overlegmomenten en waardevolle discussies. In deze blog lichten we toe waarom vergaderen op locatie een goed idee is, en waar je rekening mee moet houden wanneer je kiest voor een vergaderplaats buiten de vertrouwde muren van je bedrijf.

Voorbereidingen om te vergaderen op locatie

Vergaderen op locatie, dat is vergaderen zonder zorgen. Een professionele vergaderlocatie neemt immers heel wat zorgen uit je handen. Zo hoef je niet meer te denken aan de technologische ondersteuning bij elke presentatie, en ook de catering is een grote zorg minder.
Vergaderen op locatie, dat is vergaderen zonder zorgen.
Alles wordt immers al voorzien: van een aangepaste lunch tot verfrissende drankjes op het juiste moment, en van een projector tot een laptop of pc met alle nodige software. Zo kunnen jij en je team je volledig focussen op wat er écht toe doet.
Kies voor een unieke vergaderlocatie die perfect aansluit bij de noden van jouw bedrijf.

Vergaderen op locatie in een oase van rust

Goed vergaderen op locatie is meer dan een efficiënte voorbereiding en planning – en daar heeft de locatie heel wat mee te maken. Het is immers meer regel dan uitzondering dat een meeting op cruciale momenten onderbroken wordt door een storing van buitenaf: werken op straat, een bedrijfsfeest bij de buren, andere collega’s met dringende vragen …

Dan kan de planning nog zo goed zijn: zonder de juiste omkadering lukt het je toch niet om je eraan te houden.


Essentieel voor een goede vergadering is dan ook om hem ergens te organiseren waar storingen haast geen optie zijn: weg van je bedrijf, in het groen en zonder storende buren. Kies daarom voor een externe vergaderlocatie die rust uitstraalt, zodat jij kan vergaderen zonder zorgen op locatie. Zo kan jij je aan je planning houden én bespaar je zelfs tijd, omdat je niet voortdurend gestoord wordt.

 

 

Vergaderen op locatie: iets voor jou?

Na het lezen van deze blog ben je vast overtuigd van de vele voordelen van vergaderen op locatie, met alle nodige ondersteuning in een oase van rust. Nu enkel nog de locatie boeken! Aulnenhof is jouw partner voor een vergadering op maat, aangepast aan de wensen en noden van jouw bedrijf. Wij voorzien een professionele vergaderlocatie, aangevuld met de beste catering en de nodige technische ondersteuning. Efficiëntie gegarandeerd!

 

Vorige