Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Flexibel vergaderen in zaal én natuur

Flexibel vergaderen is tegenwoordig een hot topic. Een hele dag rond een tafel zitten om belangrijke thema’s te bespreken, is niet meer van deze tijd. Ondernemingen zoeken naar alternatieven om vergaderingen aangenamer en gezonder te maken. Het welzijn van alle deelnemers staat daarbij voorop. Daarom zijn wandel- en stavergaderingen zo populair. En het Aulnenhof is natuurlijk de perfecte locatie voor flexibel vergaderen.

Flexibel vergaderen is een must

In het Aulnenhof kun je met een gerust hart flexibel vergaderen. Je huurt een zaal voor belangrijke vergaderingen die je graag op een prachtige locatie laat plaatsvinden. Daar heb je alles wat je nodig hebt om je presentatie stijlvol te laten verlopen. Een extra troef: de mooie groene omgeving leent zich perfect tot wandelvergaderingen. 

Flexibel vergaderen, dat doe je zo!

Zo kun je eenvoudig flexibel vergaderen: je wisselt presentaties en beweging naadloos af. En tussendoor geniet je van heerlijke dranken, broodjes, … Flexibel vergaderen ten top dus!

 

Flexibel vergaderen in een zaal

Flexibel vergaderen lukt alleen als je het juiste materiaal hebt. In de vergaderzalen van het Aulnenhof vind je uitstekende voorzieningen voor flexibel vergaderen. Denk daarbij aan verwarming, aansluitingen voor beamers, belichting, luidsprekers, microfoons, projectieschermen en tv. Zo worden al je presentaties een topbeleving voor je klanten of medewerkers. Een zaal van het Aulnenhof is dus de perfecte uitvalsbasis voor flexibel vergaderen.

Ontdek de voordelen van flexibel vergaderen in een zaal én de natuur.

Flexibel vergaderen in de natuur

Flexibel vergaderen gaat natuurlijk verder dan samenzitten in een goed uitgeruste zaal. In de omgeving van het Aulnenhof vind je voldoende natuur en bezienswaardigheden om de benen te strekken tijdens een constructief gesprek. Zo til je flexibel vergaderen naar een hoger niveau. En na je wandeling schuif je meteen aan tafel aan voor een goed verzorgde lunch. Vergaderen in het Aulnenhof: succes gegarandeerd!
Wil je een mooie locatie voor flexibel vergaderen? Reserveer een vergaderruimte bij Aulnenhof voor een efficiënte en ontspannen vergadering.
Vorige