Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Weekendje weg? Ontdek het Hageland

Een rustig weekendje weg gepland, maar nog geen idee voor de bestemming? Kom het Hageland ontdekken. Geniet van de rust, het prachtige landschap, culinaire hoogtepunten … En dat allemaal in het groen. Ontdek hier de leukste tips van enkele insiders!

Tip I: Weekendje weg in de natuur

Tijdens een weekendje weg wil je natuurlijk vooral genieten van de stilte en de rust, ver weg van de drukte. De natuur is daarvoor de ideale plek. En wat is een betere manier om de natuur te ontdekken, dan met een mooie wandeling of een leuke fietstocht? In het Hageland vind je verschillende wandelpaden en fietsroutes.

Tijdens een weekendje weg wil je natuurlijk vooral genieten van de stilte en de rust, ver weg van de drukte.

Hostellerie Aulnenhof bevindt zich in het midden van het groen, en is dus de ideale uitvalsbasis voor allerlei wandelingen en fietstochten tijdens je weekendje weg.

Een weekendje weg is niet compleet zonder enkele culinaire hoogtepunten.

Tip II: Culinair weekendje weg

Een weekendje weg is niet compleet zonder enkele culinaire hoogtepunten. Zeker in combinatie met een stevige wandeling of fietstocht mag lekker eten niet ontbreken.

 

Geniet jij het liefst van een driegangendiner tijdens je weekendje weg, of volstaat een uitgebreid ontbijt en zie je wel wat de rest van de dag brengt?

Bij Aulnenhof kan je culinair genieten op maat dankzij onze verschillende arrangementen. Om het helemaal af te maken, voorzien we nog lunchpakketten. Zo geniet je ook tijdens je ontdekkingstocht in de natuur nog van wat Aulnenhof culinair te bieden heeft!

Tip III: Activiteiten tijdens je weekendje weg

In het Hageland valt er altijd wel iets te beleven. Zelf geen inspiratie? Neem dan eens een kijkje in onze agenda. Binnenkort staat de lentebrunch en de pinksterbrunch op de planning, maar ook de tapasavond en de familie-BBQ komen er nog aan. Of wat dacht je van een Dinner & Dance om je weekendje weg in stijl mee af te sluiten? Tijdens deze avond staat er een vijfgangendiner met aangepaste wijnen op het menu, naast de beste muziek van onze eigen dj.

 

Een weekendje weg is niet compleet zonder enkele culinaire hoogtepunten.

Weinig inspiratie voor een leuke activiteit tijdens je weekendje weg? Sluit dan zeker aan bij één van deze activiteiten of laat je door onze agenda inspireren.

 

 

Aulnenhof: de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg

Klinkt culinair genieten in de natuur als het ideale weekendje weg? Boek een verblijf bij Aulnenhof en kom het Hageland van binnenuit ontdekken. Tijdens je verblijf staan wij altijd klaar met de beste lokale tips. Bekijk daarnaast zeker onze agenda voordat je boekt, want wie weet staat er wel een leuke activiteit op de planning!

Vorige