Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

De ideale feestzaal voor een communie

Aan het begin van de lente staan de communie- en lentefeesten weer voor de deur. Ben jij nog op zoek naar een feestzaal voor een communie- of lentefeest? Of voor de planners: al op zoek naar een zaal voor volgend jaar? In deze blog lijsten we op waar je op moet letten bij het uitkiezen van een feestzaal voor een communie- of lentefeest.

Een praktische feestzaal voor een communie- of lentefeest

Een feestzaal voor een communie- of lentefeest moet in de eerste plaats praktisch zijn. Zo ben je niets met een zaal waar ze niet de nodige voorzieningen hebben om van jouw feest een topevenement te maken. En die voorzieningen zijn breed: van specifieke wensen voor de catering tot het kiezen van de geschikte binnen- of buitenlocatie. Wat de catering betreft, kunnen we kort zijn: de meeste feestzalen voor communie- of lentefeesten vermelden op hun website wat hun cateraar te bieden heeft. Indien je toch zeker van je stuk wil zijn – omdat er bijvoorbeeld veel specifieke wensen zijn – is een kort telefoontje of mailtje niet overbodig. Zo ben je zeker dat het eten dat de feestzaal voor het communie- of lentefeest aanbiedt, voldoet aan alle wensen. Voor alle eters.

Aan het begin van de lente staan de communie- en lentefeesten weer voor de deur.
Rekening houden met de mogelijke weersomstandigheden is essentieel bij het kiezen van een locatie. De meeste communiefeesten gaan in de lente door, en dat betekent dat de kans op mooi weer reëel is – al is een occasionele regenbui nooit uit te sluiten in ons Belgenland. Om daaraan tegemoet te komen, heeft de ideale feestzaal voor een communie niet alleen een binnen-, maar ook een buitenruimte. Wij raden aan om een locatie te kiezen waar een tuin of binnenplein aan verbonden is, zodat je binnen én buiten kan genieten.
Aulnenhof is zonder twijfel een geschikte feestzaal voor het communiefeest van je oogappel.

De mooiste locatie voor de feestzaal van een communie

Behalve praktisch moet de locatie van de feestzaal van je communie- of lentefeest natuurlijk ook mooi zijn. De ideale feestlocatie is tot in de puntjes verzorgd, van de tafeldekking tot de decoratie. De meeste feestzalen staan open voor constructieve input: heb jij voorkeuren voor de bloemen, de tafelschikking of de aankleding van de zaal? Dan houdt een professionele feestzaal daar graag rekening mee.

Nog op zoek naar een feestzaal voor een communie- of lentefeest?

Aulnenhof is zonder twijfel een geschikte feestzaal voor het communiefeest van je oogappel. Bij ons kies je niet alleen voor een schitterende binnen- en buitenlocatie, maar ook voor een professionele aanpak. Zo ben je zeker dat het feest tot in de puntjes verzorgd wordt. Leuk extraatje: we hebben een overdekt springkasteel, en tijdens de communieperiode voorzien we professionele animatie. Sfeer gegarandeerd!

 

Aulnenhof maakt graag tijd om je feestplannen te bespreken. Wij voorzien een rondleiding op onze unieke locatie, zodat je met eigen ogen kan zien waarom onze feestzaal geschikt is voor een communie- of lentefeest! Nog last minute op zoek? Mail of bel ons even, dan bekijken we meteen of we nog een vrij moment hebben in onze communie-agenda. 

Vorige