Business

Het staat buiten kijf: voor kleine beurzen, conventies, lezingen, presentaties, vergaderingen en andere zakelijke aangelegenheden moét je gewoon in Aulenhof zijn! Onze zalen zijn niet alleen uitgerust met moderne projectieapparatuur en andere benodigdheden die van pas kunnen komen, wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het aanleveren van zakenevenementen op maat. Heb je een extra microfoon nodig, wil je een podium of ga je jouw presentatie extra luister bijzetten door op een mooie verstelbare achtergrond aan te treden? Wij luisteren naar jouw wensen en proberen samen met jou oplossingen te vinden!

Feesten

Elders op deze website vind je alles over onze gesmaakte thema- en communiebrunches. Ook voor alle mogelijke andere feesten zijn onze diensten en zalen echter beschikbaar. We hebben doorheen de jaren dan ook het plezier gehad om allerlei soorten vieringen mee te maken. Of het nu gaat om belangrijke bar mitswa’s, kolkende dansfeestjes, gezellige babyborrels, ontroerende huwelijken, gedenkwaardige verjaarden, spannende moorddiners of meer ingetogen aangelegenheden: wij staan klaar voor jou!
Dankzij ons gemotiveerd personeel, onze volledig uitgeruste keuken, onze multifunctionele zalen en onze knappe binnenhof kunnen we alle mogelijke feesten verwelkomen. Aarzel dus zeker niet en neem contact met ons op om te vragen wat mogelijk is!