Pop up Bistro kaart

Voorgerechten

  • Kaaskroketjes 2 stuks 12,50
  • Carpaccio van ossenhaas met kapperappeltjes 13,50
  • Salade coeur de boeuf met buratta 15/22
  • Gepaneerde pladijs met een tartaarsausje 13,50/20
  • Frietjes of verse kroketjes 3,00

Hoofdgerechten

  • Steak Haspengouw- pepersaus, champignon, béarnaise 26,00
  • Mix vlees Haspengouw – pepersaus, champignon, béarnaise 25,50
  • Mix vis met sausje van witte wijn of béarnaise 27,00
  • Mosselen natuur 1100 gr 27,00
  • ( Lookroom + 2, Room +2, Curryroom +2, witte wijn 2)
  • Forel Aulnenhof ( Waterkers, spekjes, aardappel ) 19,00
  • Quiche veggie 17,00
  • Frietjes of verse kroketjes inbegrepen

Desserten

  • Ruime keuze uit onze Hoeve- ijsjes aan de ijstoog
  • 1 bol 1,20, 2 bollen 2,30, 3 bollen 3,30
  • Chocomousse 7,00
  • Tiramisu- aardbeien 8,50

Tapas

Koude tapasschotel 12,50 p.p. (min 2 pers.)

Gazpacho, scampi dip, Seranoham, Manchego, tapenade, aperitiefkoekjes, olijfjes

Warme tapasschotel 16,00 p.p. (min 2 pers.)

Balletjes in tomatensaus, lookbroodjes, kippenboutjes met mango dip,

kabeljauwbites met verse tartaar, garnaalkroketjes

Kaas Heidebrood Fenegriek ( Melkerhei) 200gr 8,00

Boer Heike kruidenkaasje 125 gr met aperitiefkoekjes 8,00

Lange Jojo ( Slagerij Peeters)200gr met Tiense mosterd 9,00

Uttekees ( Slagerij Peeters) 200gr met Tiense mosterd 8,00

Snee boerenbrood met hoeveboter 2,50

Dagmenu’s

Download hier de Folder Juli-Augustus

Openingsuren:

De Bistro Popup is geopend op:

vanaf woensdag tot en met zaterdag is de keuken open van 16u tot 21u

Zondag is de keuken geopend van 12u00 tot 21u00

Feestdagen ook geopend